• Maa - Vrij 6:30 - 18:30
  Zat 7:00 - 14:00
 • bel ons +32(0) 2/256.92.36
  Email info@rbbuilders.be
 • plaats Woluwelaan 141B
  1831 Diegem

  Belgie
 

Ceresit

Henkel is wereldwijd actief met toonaangevende innovaties, merken en technologieën in drie bedrijfsgebieden: Wasserij & Thuisverzorging, Cosmetica en Persoonlijke Verzorging en Kleeftechnologieën. Henkel, opgericht in 1876, kijkt terug op meer dan 140 jaar succes. Bezit wereldwijd leidende posities in zowel de consumenten- als de industriële markt, met merken als Persil, Schwarzkopf, Loctite en Pritt. Het heeft zijn hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland en biedt werk aan ongeveer 50.000 mensen wereldwijd. In juni 1923 vond de eerste levering van lijmen plaats vanaf het terrein van Düsseldorf, Duitsland. Deze mijlpaal markeerde de geboorte van een business unit waarin Henkel vandaag een wereldleider is, die van Adhesives Technologies. Het bedrijf Lijmen voor consumenten, ambachtslieden en de bouw biedt een portfolio dat is ontworpen om te voldoen aan de professionele zakelijke behoeften op het gebied van tegels, vloeren, waterdicht maken, thermische isolatie en andere specialistische taken. Met onze belangrijkste categorieën: keramische lijmen, waterdichting, thermische isolatie, enz. Henkel biedt een breed scala aan speciale producten en systeemoplossingen om te voldoen aan de behoeften van professionals uit de industrie en de bouw. Deze sector groeit voortdurend en daarom verwierf Henkel in 1986 Ceresit, marktleider op het gebied van thermische isolatie en waterdichting. Als gevolg hiervan breidde Henkel zijn portfolio van chemische producten voor de bouwmaterialen uit en versterkte het zijn positie in Oost-Europa. Tegenwoordig zet Henkel ook de uitbreiding van de consumenten-, ambachts- en bouwactiviteiten voort in Azië, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Onze uitgebreide ervaring, kennis, technologieën en zeer innovatieve producten helpen onze klanten om succesvoller en efficiënter te zijn en tegelijkertijd de natuurlijke hulpbronnen van de planeet te behouden.
Meer info op: www.henkel.com, https://www.ceresit.com
 

Kronospan

Uitmuntendheid in het transformeren van hout Kronospan produceert en distribueert panelen op houtbasis. Wereldwijd zijn we een van de toonaangevende fabrikanten van:
 • Spaanplaat (PB)
 • Vezelplaat van gemiddelde dichtheid (MDF)
 • Laminaatvloer
 • UF-, MUF- en MF-harsen voor panelen op houtbasis
 • Oriented Strand Board (OSB) in Europa
Kronospan produceert ook speciaal papier en decoratief papier, evenals andere aanverwante producten met toegevoegde waarde, zoals panelen met melamine, werkbladen, wandpanelen, vensterbanken, gelakt HDF, compactplaten, hogedruklaminaat (HPL), multiplex en andere. Kronospan produceert panelen op houtbasis op meer dan 40 locaties en is in veel landen lokaal.
Meer informatie op: https://www.kronospan-worldwide.com
 

Miloo lightings

Wij zijn een familiebedrijf, een Poolse fabrikant van elektronica en verlichtingsarmaturen in LED-technologie - MILOO LIGHTING. Ons bedrijf is opgericht in 2002. De eerste jaren richtte het zich op de productie van elektronica en regelautomatisering voor de professionele koeltechnische industrie en de retail. Momenteel is onze kernactiviteit de productie van innovatieve verlichtingsarmaturen en oplossingen voor deze marktsector. We hebben ons eigen moderne machinepark - gemoderniseerd in 2018 voor meer dan PLN 14.000.000. We testen en ontwikkelen onze producten in ons eigen onderzoekslaboratorium (fotometrie, colorimetrie en elektromagnetische compatibiliteit) en onze R&D-afdeling is goed voor meer dan 30% van ons team. Het productportfolio van het LED-verlichtingsmerk MILOO LIGHTING bestaat momenteel uit meer dan 80 families van professionele verlichtingsarmaturen die voornamelijk bestemd zijn voor openbare nutsbedrijven, de detailhandel en industriële voorzieningen. Het merk heeft internationale implementaties voor bedrijven als: IKEA, KGHM, EUROCASH, TESCO, ABB, 3M, PKP CARGO, MAN, SCANIA, PKN ORLEN, BP, MOYA, Jagiellonian University, AGH University of Science and Technology en vele servicefaciliteiten gezondheid door het land. Wij zijn lid van de vereniging POL-LIGHTING, die de grootste fabrikanten van huishoudelijke verlichting in LED-technologie verenigt. Wij voeren individuele projecten uit, ook op het gebied van contractmontage en uitvoerende diensten. Wij nodigen u uit tot samenwerking.
Meer info op: https://www.emiloo.pl
 

Atena

ATENA Vastgoedbeheer Sp. z o. o. begon zijn zakelijke geschiedenis in 2014 en verleende diensten in heel Polen en Oekraïne, gespecialiseerd in de uitgebreide levering van commerciële, industriële en openbare
Meer info op: atenapm.pl/utiliteitsvastgoeddiensten. De basis van het werk van het team is een breed scala aan diensten die veel ruimte laten voor innovatie en creativiteit.
Meer info op: atenapm.pl/
 

Sterylis

Innovatieve desinfectie- en sterilisatieapparaten met luchtfiltratiefunctie die WERKEN met hoogwaardige bacteriedodende en virusdodende UV-C-lampen en een zeer efficiënte OZONOGENERATOR.
Meer informatie op: https://www.sterylis.com/
 

Etex

Etex wil de wereld de mogelijkheid bieden om veilige, duurzame, intelligente en mooie woonruimtes te bouwen. Hiervoor biedt Etex een breed scala aan lichtgewicht oplossingen, gaande van innovatieve modulaire systemen tot state-of-the-art vezelcement- en gipsplaatsystemen; toepassingen voor bekleding, gevels, daken en terrassen; brandbeveiliging en hoogwaardige isolatie voor OEM-constructies en -toepassingen.


Meer info op: https://www.etexgroup.com
 

Sigma

We streven ernaar producten en diensten te ontwikkelen die de levensduur verlengen van alles wat we beschermen, zodat huizen, gebouwen, auto's en constructies minder vaak vervangen hoeven te worden. Ook kiezen we zoveel mogelijk voor hernieuwbare grondstoffen en beschermen we uitputbare natuurlijke hulpbronnen.


Meer info op: https: //www.sigma.be
 

Blue dolphin tapes

Wij zijn een verticaal productiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van speciale substraten en niet-oplosbare lijmen. Onze gepatenteerde HYBRID-plastic tapes hebben de meest unieke kenmerken van een extra sterke waterdichte achterkant die scheurt als papier, samen met een dubbel type kleefmiddel voor polaire en niet-polaire oppervlakken, waardoor ze de MEEST GEAVANCEERDE en VEELZIJDIGE tapes op de markt zijn.
Meer informatie op: https://www.dolphinsundries.com

©2022 R&B builders, All Rights Reserved. Website ontworpen door Wedner DESIGN