• Maa - Vrij 6:30 - 18:30
  Zat 7:00 - 14:00
 • bel ons +32(0) 2/256.92.36
  Email info@rbbuilders.be
 • plaats Woluwelaan 141B
  1831 Diegem

  Belgie

CT15

https://www.rbbuilders.be/wp-content/uploads/2021/06/CT15.png

Kenmerken en voordelen

Grondverf Silicaatdispersiesamenstelling van kalium en acryl voor het gronden van de ondergronden voor dunne laag silicaatpleisters, plamuren en verflagen

Eigendommen

 • Gemakkelijker aanbrengen van pleisters
 • Hogere hechting van de pleister op de ondergrond
 • Waterbestendig
 • Zeer goede dekking
 • Aan te brengen met een roller of kwast
 • Klaar voor gebruik

Lees verder

Ceresit CT 15 vergemakkelijkt het aanbrengen van dunne laag silicaatpleisters en pleisters binnen en buiten de gebouwen. Het wordt aanbevolen voor het primen van de gepantserde lagen binnen Ceresit Ceretherm ETICS (External Thermal Insulation Composite Systems) en traditionele pleisters. De verf CT 15 kan worden aangebracht op de oppervlakken van spaanplaten, gipskartonplaten, gipspleisters, alle soorten beton en sterke verflagen. Door de ondergrond te primen met de verf CT 15 vermindert de absorptie aanzienlijk, waardoor een te snelle droging van de aangebrachte producten wordt voorkomen. De fijne toeslagstoffen in CT 15 maken de gegronde oppervlakken ruw en krasvast. Naarmate het oppervlak uitzet, verhoogt het de hechting van pleisters, plamuren en verven. Dit product heeft sterke coatingeigenschappen en maakt de ondergrond efficiënt homogeen, waardoor elke vlekvorming op de gekleurde silicaatpleisters wordt voorkomen. Ceresit CT 14 of CT 17 moet worden gebruikt voor het versterken van het oppervlak van de absorberende ondergronden.

PDF
©2022 R&B builders, All Rights Reserved. Website ontworpen door Wedner DESIGN