• Maa - Vrij 6:30 - 18:30
  Zat 7:00 - 14:00
 • bel ons +32(0) 2/256.92.36
  Email info@rbbuilders.be
 • plaats Woluwelaan 141B
  1831 Diegem

  Belgie

CT44

https://www.rbbuilders.be/wp-content/uploads/2021/06/CT44.png

SCO-EIGENSCHAPPEN

 • beperkt het proces van betoncarbonisatie
 • scheuroverbrugging
 • lage opneembaarheid en hoge elasticiteit
 • bestand tegen weersomstandigheden
 • bestand tegen schade
 • BioProtect-formule
 • bestand tegen de ontwikkeling van schimmels, algen en schimmels
 • beschikbaar in het volledige palet van Ceresit Colors of Nature®

TOEPASSINGSGEBIED

Ceresit CT 44 wordt gebruikt voor het beschermen van gevels, betonconstructies, interieurs. Het kan aangebracht worden op de minerale ondergronden (beton, cementpleisters, kalkcementpleisters en kalkpleisters). Deze verf kan worden gebruikt voor het schilderen van Ceresit: CT 34, CT 35 en CT 137 minerale pleisters, Ceresit: CT 60, CT 63, CT 64 acrylpleisters aangebracht op traditionele ondergronden en binnen Ceresit ETICS (External Thermal Insulation Composite Systems) met de applicatie van EPS-platen (Expanded Polystyreen boards). Deze verf maakt deel uit van het betonreparatie- en betonbeschermingssysteem Ceresit PCC. De structuur van de coating zorgt voor een hoge mate van bescherming tegen CO2-diffusie, waardoor het proces van betoncarbonisatie aanzienlijk wordt verminderd. De gevels bedekt met de verf CT 44 kunnen gewassen worden met wastoestellen die onder lage druk werken. De blootstelling van de gevel aan de zon veroorzaakt gevaarlijke spanningen, daarom mogen donkere kleuren alleen op kleine oppervlakken worden gebruikt, b.v. architectonische details. De verf CT 44 is beschermd tegen biologische verlammingen, b.v. schimmels, schimmels en algen.

PDF
©2021 R&B builders, All Rights Reserved. Website ontworpen door Wedner DESIGN