• Maa - Vrij 6:30 - 18:30
    Zat 7:00 - 14:00
  • bel ons +32(0) 2/256.92.36
    Email info@rbbuilders.be
  • plaats Woluwelaan 141B
    1831 Diegem

    Belgie

CT97

https://www.rbbuilders.be/wp-content/uploads/2021/06/CT97.png

KENMERKEN

voor het herstellen van scheuren in de gevel geschikt om te schilderen uitstekende hechting op minerale materialenwaterdichtUV-bestendig blijvend elastisch ook bij lage temperaturen gemakkelijk in gebruik

TOEPASSINGSGEBIED

Ceresit CT 97 is een speciale acrylaatkit, die door het gehalte aan fijne fracties van toeslagstoffen na droging lijkt op de structuur van de pleister. Het product is een onderdeel van het Ceresit Ceretherm Repair-systeem dat wordt gebruikt voor het repareren van beschadigde en gebarsten gevels gemaakt in ETICS-technologie. Het kan worden gebruikt om de externe en interne scheuren en krassen in de isolatiesystemen te vullen, maar ook in alle minerale structurele materialen, evenals in ruwe structuur

PDF
©2022 R&B builders, All Rights Reserved. Website ontworpen door Wedner DESIGN