• Maa - Vrij 6:30 - 18:30
  Zat 7:00 - 14:00
 • bel ons +32(0) 2/256.92.36
  Email info@rbbuilders.be
 • plaats Woluwelaan 141B
  1831 Diegem

  Belgie

CT42

https://www.rbbuilders.be/wp-content/uploads/2021/06/CT42.png
Ceresit CT42 Acrylverf wordt gebruikt voor het beschermen van gevels, betonconstructies en interieurs. Het kan worden aangebracht op beton, cementpleisters, kalkcementpleisters en kalkpleisters. Deze verf kan worden gebruikt voor het schilderen van Ceresit CT 35, CT 36 en CT 137 minerale pleisters, Ceresit CT 60, CT 63, CT 64 acrylpleisters aangebracht op traditionele ondergronden en binnen Ceresit ETICS (External Thermal Insulation Composite Systems) met de toepassing van EPS -borden. De gevels bedekt met de verf Ceresit CT 42 kunnen worden gewassen met apparaten die onder lage druk werken. De blootstelling van de gevel aan de zon veroorzaakt schadelijke stress, daarom mogen donkere kleuren alleen op kleine oppervlakken worden gebruikt, bijvoorbeeld op architectonische details. De verf Ceresit CT42 kan worden aangebracht op schone, droge en gladde oppervlakken die vrij zijn van stoffen die de hechting verminderen, zoals vet, bitumen, stof, op beton dat ouder is dan 28 dagen, op traditionele cementpleisters, kalkcementpleisters en kalkpleisters die ouder zijn dan 14 dagen, op minerale en mineraal-polymeerpleisters ouder dan 7 dagen, op acrylpleisters ouder dan 3 dagen, op gipsondergronden, op gipskarton, gipsvezelplaten vooraf gegrond met Ceresit CT 17 primer.

KENMERKEN

 • Vervaardigd in meer dan 160 kleuren,
 • Bestand tegen alkaliën,
 • Bestand tegen weersomstandigheden,
 • Bestand tegen biologische corrosie,
 • Goede hechting op de ondergrond,
 • Makkelijk te gebruiken

TOEPASSING

Voordat Ceresit CT 42 verf wordt aangebracht, moet de inhoud van de container ongeveer 2 minuten voorzichtig worden geroerd met behulp van de boor met een mixer. Meestal is het voldoende om twee keer te schilderen. Tussen het aanbrengen van de volgende lagen moeten de technologische pauzes van 4 - 6 uur worden aangehouden. De verf dient aangebracht te worden met een kwast, roller of sproeiapparaat. Het is belangrijk om de verf gelijkmatig aan te brengen. Het is mogelijk om niet meer dan 10% water toe te voegen, als een dergelijke behoefte zich voordoet. Gebruik alleen roestvrijstalen containers en gereedschappen. Werk aan één oppervlak zonder onderbrekingen met de verf van hetzelfde badgenummer (gedrukt op elke verpakking) of de inhoud van containers met verschillende badgenummers moet worden gemengd. Het niet te schilderen gebied, zoals ramen, deuren, moet worden beschermd met folie. Ook struiken, andere planten, enz. moeten worden beschermd. Eventuele vlekken moeten onmiddellijk met water worden afgespoeld. Gereedschap moet direct na gebruik zorgvuldig met water worden afgewassen. Applicatie moet worden uitgevoerd in droge omstandigheden met een omgevings- en ondergrondtemperatuur van +5 tot +25 C en een luchtvochtigheid van minder dan 80%. Alle gegevens hebben betrekking op een temperatuur van +20 C en een relatieve vochtigheid van 60 %. Het drogen van de verf is afhankelijk van de atmosferische omstandigheden.

PDF
©2022 R&B builders, All Rights Reserved. Website ontworpen door Wedner DESIGN