• Maa - Vrij 6:30 - 18:30
  Zat 7:00 - 14:00
 • bel ons +32(0) 2/256.92.36
  Email info@rbbuilders.be
 • plaats Woluwelaan 141B
  1831 Diegem

  Belgie

ZU

https://www.rbbuilders.be/wp-content/uploads/2021/06/ZU.png

product beschrijving

Dunnelaagse mortel voor het verlijmen van polystyreenpanelen en daaropvolgende productie van een versterkende laag versterkt met een glasvezelgaas in contactsystemen voor thermische isolatie van gebouwen Ceresit Ceretherm (ETICS)

Eigendommen

 • waterdicht en vorstbestendig
 • hoge hechting op minerale ondergronden en polystyreen
 • bestand tegen mechanische schade
 • dampdoorlatend

Toepassingsgebieden

Ceresit ZU is bedoeld voor het verlijmen van polystyreenschuimpanelen en het aanbrengen van een versterkende laag versterkt met een glasvezelgaas in contactisolatiesystemen van gebouwen Ceresit Ceretherm Popular. De mortel kan gebruikt worden bij nieuwbouw en ook bij gevelrenovatie. Verlijmde panelen dienen aanvullend met plaatankers aan de onderconstructie te worden verankerd.

PDF
©2022 R&B builders, All Rights Reserved. Website ontworpen door Wedner DESIGN