• Maa - Vrij 6:30 - 18:30
  Zat 7:00 - 14:00
 • bel ons +32(0) 2/256.92.36
  Email info@rbbuilders.be
 • plaats Woluwelaan 141B
  1831 Diegem

  Belgie

CT83

https://www.rbbuilders.be/wp-content/uploads/2021/06/CT83.png

Kenmerken en voordelen

Voor het bevestigen van platen van geëxpandeerd polystyreen (EPS) voor thermische isolatie van gebouwen

Eigendommen

 • hoge hechting op minerale ondergronden en EPS-platen
 • zeer goede werkparameters
 • bestand tegen weersomstandigheden
 • mogelijkheid voor machinale toepassing

Lees verder

Ceresit CT 83 mortel is ontworpen om EPS-platen aan te brengen binnen Ceresit ETICS (External Thermal Insulation Composite Systems) met een licht-natte methode Ceresit Ceretherm. Mortel CT 83 wordt gebruikt voor het aanbrengen op zowel de nieuw opgerichte objecten als de gebouwen die thermisch moeten worden gerenoveerd. De toegepaste platen vereisen extra bevestiging door middel van mechanische ankers, d.w.z. goede spreidpennen van kunststof. Ceresit CT 85 of CT 87 mortel dient gebruikt te worden om glasvezel gewapende laag op de EPS-platen aan te brengen. In geval van wandisolatie met gevelplaten van minerale wol, dient Ceresit CT 190, CT 180 of CT 87 mortel te worden gebruikt.

PDF
©2021 R&B builders, All Rights Reserved. Website ontworpen door Wedner DESIGN