top of page
ceresit-logo.gif

Gevelisolatie - ETICS by Ceresit

ceresit-systems-etics-ceretherm-popular-packshots-1280x960.webp
ceresit-etics-system-cerether-express-teaser-1280x960.webp
packshot-front-pl-ceresit-ct74-1280x1280.webp
pl-ceresit-packshot-front-ct-17-02-2022.webp

Ceresit biedt een uitgebreid gamma externe thermische isolatiesystemen (ETICS) voor gevelisolatie, met een hoge compatibiliteit en betrouwbaarheid van alle elementen, bevestigd door lokale en Europese goedkeuringen en evaluaties.

Onze Ceresit Ceretherm systemen verlagen het energieverbruik en de kosten van het gebouw aanzienlijk, zorgen voor een comfortabele en evenwichtige temperatuur in uw huis, verhogen de marktwaarde met een energiepaspoort en beschermen het milieu.

In samenwerking met Ceresit stellen we hieronder producten voor van één van onze ETICS oplossingen met een doorsnee inschatting van de materiaalbehoefte per m2. Opgelet: puur indicatief natuurlijk, veel hang af van de randvoorwaarden, vakkennis en kwaliteit van de muren. Het is een isolatieoplossing die je een prachtig esthetisch resultaat geeft met zeer goede isolatiewaarden. Je kan natuurlijk altijd bij ons terecht voor alternatieven. De producten hieronder vind je snel terug bovenaan in onze Ceresit winkel als eerste posities: 

Ceresit gevel excel for site EN.jpg
bottom of page