top of page

Levertijden en verzendkosten:

Levertijd:

Wij weten dat je op je producten wacht. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op het opgegeven adres te leveren. Indien we je product op voorraad hebben leveren we binnen de 4/5 werkdagen. Indien een product niet voorradig is nemen we contact met je op om de levertijd te bespreken.

Bezorging:

Je bestelling wordt geleverd op het door u aangegeven afleveradres. Tussentijds wordt er contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen.

Transportkosten:

Aangezien onze goederen zeer uiteenlopend zijn worden de verzendkosten telkens berekend en ter bevestiging aan de klant voorgelegd. Je kan je bestelling ook zelf oppikken.

Retour: Onze producten kunnen (natuurlijk ongebruikt, onbeschadigd en in originele onbeschadigde verpakking) worden teruggenomen. De ophaalkosten hiervoor worden aangerekend. 

Klachten:

Klachten met eventuele retour tot gevolg kan je per e-mail verzenden naar info@rbbuilders.be. Een medewerker neemt dan snel contact op om samen naar een oplossing toe te werken. De behandeling van je klacht kan tot 14 dagen in beslag nemen, vooral indien we productiefouten moeten afhandelen in samenwerking met één van onze levceranciers.

bottom of page