top of page
Kronospan.jpg

HPL

High Pressure Laminate (HPL) is het perfecte materiaal voor oppervlakken die meer duurzaamheid en slagvastheid vereisen. Het wordt geproduceerd door meerdere kernlagen en een decoratief met hars geïmpregneerd papier te persen, en is slijtvast, duurzaam en hygiënisch.

  • HPL Standard is geschikt voor het bekleden van verticale oppervlakken zoals deuren en wandpanelen, maar ook voor horizontale oppervlakken zoals werkbladen in woningen en winkels.

  • HPL Worktops is geschikt voor het bekleden van horizontale oppervlakken zoals keukenwerkbladen en toonbanken in de detailhandel.

  • HPL deurlaminaten zijn ideaal om af te stemmen op het meubilair of andere interieuroppervlakken zoals wandpanelen. In combinatie met standaard met melamine bekleed PB en MDF kunnen ze een strakke en gecoördineerde look creëren.

  • HPL Invisible Touch is een meerlagig materiaal met een matte afwerking en anti-vingerafdruk eigenschappen. De lagen worden onder hoge druk en warmte geproduceerd.De speciale anti-vingerafdruk eigenschap voorkomt lelijke vingerafdrukken op de oppervlakken en vermindert de hoeveelheid schoonmaakwerk die nodig is. De fluweelzachte matte afwerking wordt gecombineerd met duurzaamheid en slagvastheid.Invisible touch HPL is het perfecte product voor keukenkasten en werkbladen, deuren, interieurfronten en -betimmeringen, kolombekledingen, kantoormeubilair en interieuroplossingen voor restaurants en openbare gebouwen.

Het HPL-assortiment is afgestemd op onze melamineplaten en glansproducten en kan worden verlijmd op verschillende ondergronden op houtbasis, wat talloze ontwerp- en toepassingsmogelijkheden biedt voor de meest uiteenlopende interieurs.

bottom of page